移动课堂
您的位置:广东时时彩app下载 > 英语四六级 > 试题中心 > 四级试题中心 > 正文

2018年6月英语四级真题听力原文及答案解析(卷一完整版)

2018-06-17 17:07   来源:外语教育网       我要纠错 | 打印 | 收藏 | | |

广东时时彩app下载 www.v2r87.com.cn Section A

News Report One

A message in a bottle sent out to sea by a New Hampshire man more than five decades ago was found 1500 miles away and he’s been returned to his daughter. The long lost message was discovered by Clint Buffington of Utah while he was vacationing. Buffington says he found a soda bottle half-buried in the sand that looked like it had been there since the beginning of time.

The note inside the bottle said, "Return to 419 Ocean Street and receive a reward of $150 from Richard and Tina Pierce, owners of the beach Comber motel.

The motel was owned by the Paula Pierce in 1960. Her father had written the notes as a joke and had thrown it into the Atlantic Ocean. Buffington flew to New Hampshire to deliver that message to Pola Pierce. She held up to her father's promise giving Buffington that reward. But the biggest reward is the message in a bottle finding its way back home.

Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.

1. What is the news report mainly about?

2. Why did Paula Pierce give Clint Buffington the reward?

News Report Two

Millions of bees have died in South Carolina during aerial insect spraying operations that were carried out to combat the Zika virus. The insects spraying over the weekend left more than 2 million bees dead on the spot in Dorchester county South Carolina, where four travel-related cases of Zika disease have been confirmed in the area. Most of the deaths came from Flower Town Bee farm, a company in Somerville that sells bees and honey products. Juanita Stanley who owns the company said the farm looks like it's been destroyed. The farm lost about 2.5 million bees. Dorchester county officials apologized for the accidental mass killing of bees. Dorchester County is aware that some beekeepers in the area that was sprayed on Sunday lost their bee colonies. County manager Jason Ward said in a statement. “I'm not pleased that so many bees were killed.”

Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.

3. Why was spraying operations carried out in Dorchester County?

4. What does the news reports say about Flower Town Bee farm?

News Report Three

The world's largest aircraft has taken to the skies for the first time. The Airlander 10 spent nearly 2 hours in the air having taken off from Coddington airfield in Bedfordshire. During its flight it reached 3000 feet and performed a series of gentle turns all over a safe area. The aircraft is massive as long as a football field and as tall as 6 double decker buses and capable of flying for up to 5 days. It was first developed for the US government as a long range spy aircraft, but was abandoned following budget cutbacks. The aircraft cost 25 million pounds and can carry heavier loads than huge jet planes while also producing less noise and omitting less pollution. The makers believe it's the future of aircraft and one day we'll be using them to go places. But there's still a long way to go. The Airlander will need to have 200 hours flying time before being allowed to fly by the aviation administration if it passes though we can hope we'll all get some extra legroom.

Questions 5 and 7 are based on the news report you have just heard.

5. What do we learn about the first flight of the Airlander 10?

6. What caused the US government to abandon the Airlander 10 as a spy aircraft?

7. What is the advantage of the Airlander 10 over huge jet planes?

Section B

Conversation One

M: Do you feel like going out tonight?

W:Yeah,why not,we haven’t been out for ages, what’s on?

M: Well, there’s a film about climate change. Does it sound good to you?

W: No, not really, it doesn’t really appeal to me. What’s it about? Just climate change?

M: I think it’s about how climate change affects everyday life. I wonder how they make it entertaining.

W: Well, it sounds really awful, it’s an important subject I agree. But I am not in the mood for anything depressing. What else is on?

M:There’s a Spanish dance festival.

W: Oh, I love dance. That sounds really interesting.

M: Apparently, it’s absolutely brilliant. Let’s see what it says in the paper. A leads an exciting production of the great Spanish love story Kamen.

W: Ok, then. What time is it on?

M: At 7:30.

W: Well, that’s no good. We haven’t got enough time to get there. Is there anything else?

M: There’s a comedy special on.

W: Where’s it on?

M: It’s at the city theater. It’s a charity comedy night with lots of different acts. It looks pretty good. The critic in the local the paper says it’s the funniest thing he’s ever seen. It says here Roger Whitehead is an amazing host to a night of fun performances.

W: Em.. I am not keen on him. He is not very funny.

M: Are you sure your fancy going out tonight? You are not very enthusiastic.

W: Perhaps you are right. Okay, let’s go to see the dance. But tomorrow, not tonight.

M: Great, I’ll book the tickets online.

Questions 8 and 11 are based on the conversation you have just heard.

8. What does the women think of the climate change?

9. Why do the speakers give up going to the Spanish dance festival tonight?

10. What does the critic say about the comedy performed at the city theater?

11. What does the woman decide to do tomorrow?

Conversation Two

W: Good morning Mr. Lee, May I have a minutes of your time?

M: Sure Katherine, what can I do for you?

W: I’m quiet anxious about transferring over to our college, I’m afraid I won’t fit in.

M: don't worry Katherine, it’s completely normal for you to be nervous about transferring schools, this happens to many transfer students.

W: Yes, I know, but I’m younger than most students in my year and that worries me a lot.

M: Well, you may be the only younger one in your year, but you know, we have a lot of after-school activities you can join in, and so, this way, you will be able to meet new friends of different age groups.

W: That’s nice, I love games and hobby groups.

M: I’m sure you do, so will be just fine, don’t worry so much and try to make the most of what we have on offer here, also, remember that you can come to me anytime of the day if you need help.

W: Thanks so much, I definitely feel better now, as a matter of fact, I’ve already contacted one of the girls who will be living in the same house with me, and she seemed really nice. I guess living on campus, I'll have a chance to have a close circle of friends, since we'll be living together.

M: All students are very friendly with new arrivals. Let me check who would be living with you in your flat. Okay. There are Hannah, Kelly, and Bree. Bree is also a new student here, like you, I’m sure you two ‘ll have more to share with each other.

Questions 12 and 15 are based on the conversation you have just heard.

12. Why does Katherine feel anxious?

13. What does Mr. Lee encourage Katherine to do?

14. What does Mr. Lee promised to do for Katherine?

15. What do we learn about Katherine’ schoolmate Bree?

Section C

Passage One

Have you ever felt like you would do just about anything to satisfy your hunger? A new study in mice may help to explain why hunger can feel like such a powerful motivating force. In the study, researchers found that hunger outweighed other physical drives, including fear, thirst and social needs.

To determine which feeling won out, the researchers did a series of experiments. In one experiment, the mice were both hungry and thirsty. When given the choice of either eating food or drinking water, the mice went for the food, the researchers found. However, when the mice were well-fed but thirsty, they opted to drink, according to the study. In the second experiment meant to pit the mice's hunger against their fear, hungry mice were placed in a cage that had certain "fox-scented" areas and other places that smelled safer (in other words, not like an animal that could eat them) but also had food. It turned out that, when the mice were hungry, they ventured into the unsafe areas for food. But when the mice were well-fed, they stayed in areas of the cage that were considered "safe." Hunger also outweighed the mice's social needs, the researchers found. Mice are usually social animals and prefer to be in the company of other mice, according to the study. When the mice were hungry, they opted to leave the company of other mice to go get food.

Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

16. What is the researchers’ purpose in carrying out the serious experiment with mice?

17. In what circumstances, do mice venture into unsafe areas?

18. What is said about mice at the end of the passage?

Passage Two

The United States has one of the best highway systems in the world. Interstate highways connect just about every large and mid-sized city in the country. Did you ever wonder why such a complete system of excellent roads exists? For an answer,you would have to go back to the early 1920s. In those years, just after World War I, the military wanted to build an American highway system for national defense. Such a system could, if necessary, move troops quickly from one area to another. It could also get people out of cities in danger of being bombed. So-called roads of national importance were designated, but they were mostly small country roads. In 1944, Congress passed a bill to upgrade the system, but did not fund the plan right away. In the 1950s, the plan began to become a reality. Over $25 billion was appropriated by congress, and construction began on about 40,000 miles of new roads. The idea was to connect the new system to existing expressways and freeways. And though the system was built mostly to make car travel easier, defense was not forgotten. For instance, highway overpasses had to be high enough to allow trailers carrying military missiles to pass under them. By 1974, this system was mostly completed. A few additional roads would come later. Quick and easy travel between all parts of the country was now possible.

Questions 19 and 21 are based on the passage you have just heard.

19. What does the speaker say about the American highway system?

20. What was the original purpose of building a highway system?

21. When was the interstate highway system mostly completed?

Passage Three

Texting while driving was listed as a major cause of road deaths among young Americans back in 2013. A recent study said that 40% of American teens claim to have been in a car when the driver used a cell phone in a way that put people in danger. This sounds like a widespread disease but it's one that technology may now helped cure. T.J. Evarts, a 20- year-old inventor, has come up with a novel solution that could easily put texting drivers on notice. It's called Smart Wheel, and it's designed to fit over the steering wheel of most standard vehicles to track whether or not the driver has two hands on the wheel at all times. Evarts’ invention warns the drivers with the light and the sound when they hold the wheel with one hand only, but as soon as they place the other hand back on the wheel the light turns back to green and the sound stops. It also watches for what's called “close by hands”, where both hands are close together near the top of the wheel so the driver can type with both thumbs and drive at the same time. All the data Smart Wheel collects is also sent to a connected app. So any parents who install Smart Wheel can keep track of the teens’ driving habits. If they try to remove or damage the cover, that's reported as well.

Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

22. What is a major cause of road deaths among young Americans?

23. What is Smart Wheel?

24. What happens if the driver has one hand on the wheel?

25. How do parents keep track of their teens’ driving habits?

参考答案:

ABBCA CDADC BDCAD BACDB ABACB

1.A)The return of a bottled message to its owner's daughter

2.B)She wanted to honor her father's…

3.B) Several cases of Zika disease had been identifed

4.C)It lost a huge stock of bees.

5.A)It stayed in the air for about two hours

6.C) Inadequate funding

7.D)It is more environmentally friendly

8.A)lt seems a depressing topic.

9.D)They can't make it to the theater

10.C) It is the most amusing show he has ever seen

11.B) Go and see the dance

12.D) She worries she wont ft in as a transfer student.

13.C) Participate in after-school activities

14.A) Give her help whenever she needs

15.D) She has just transferred to college

16.B) To fnd out which physical drive is the most powerful

17.A) When they are hungry

18.C) They prefer to be with other mice

19.D) It is one of the best in the world

20.B) To move troops quickly from place to place

21.A) in the 1970s

22.B) Messaging while driving

23.D) A device to ensure people drive with both hands

24.C) They are alerted with a light and a sound

25.B) Using a connected app

1. A)The return of a bottled message to its owner's daughter.

【解析】根据原文:A message in a bottle sent out to sea by a New Hampshire man more than five decades ago was found 1500 miles away and he’s been returned to his daughter.可以得到答案。

2. B)She wanted to honor her father's promise.

【解析】根据原文:She held up to her father's promise giving Buffington that reward. 可以得出答案。

3. B)Several cases of Zika disease had been identified.

【解析】根据原文:The insects spraying over the weekend left more than 2 million bees dead on the spot in Dorchester county South Carolina, where four travel-related cases of Zika disease have been confirmed in the area.可以得出答案。

4. C)It lost a huge stock of bees.

【解析】根据原文:The farm lost about 2.5 million bees.可以得出答案。

5. A)It stayed in the air for about two hours.

【解析】根据原文:The Airlander 10 spent nearly 2 hours in the air having taken off from Coddington airfield in Bedfordshire. 可以得出答案。

6. C)Inadequate funding.

【解析】根据原文:It was first developed for the US government as a long range spy aircraft, but was abandoned following budget cutbacks. 可以得出答案。

7. D)It is more environmentally friendly.

【解析】根据原文:The aircraft cost 25 million pounds and can carry heavier loads than huge jet planes while also producing less noise and omitting less pollution.可以得出答案。

8. A)It seems a depressing topic.

【解析】根据原文:Well, it sounds really awful, it’s an important subject I agree.可以得出答案。

9. D)They can't make it to the theater.

【解析】根据原文:Well, that’s no good. We haven’t got enough time to get there. 可以得出答案。

10. C)It is the most amusing show he has ever seen.

【解析】根据原文:The critic in the local the paper says it’s the funniest thing he’s ever seen. 可以得出答案。

11. B)Go and see the dance.

【解析】根据原文:Perhaps you are right. Okay, let’s go to see the dance. But tomorrow, not tonight.可以得出答案。

12. D)She worries she won't fit in as a transfer student.

【解析】根据原文: I’m quiet anxious about transferring over to our college, I’m afraid I won’t fit in.可以得出答案。

13. C)Participate in after-school activities.

【解析】根据原文:Well, you may be the only younger one in your year, but you know, we have a lot of after-school activities you can join in, and so, this way, you will be able to meet new friends of different age groups.可以得出答案。

14. A)Give her help whenever she needs.

【解析】根据原文:I’m sure you do, so will be just fine, don’t worry so much and try to make the most of what we have on offer here, also, remember that you can come to me anytime of the day if you need help.可以得出答案。

15. D)She has just transferred to college.

【解析】根据原文: All students are very friendly with new arrivals. 可以得出答案。

16. B)To find out which physical drive is the most powerful.

【解析】根据原文:A new study in mice may help to explain why hunger can feel like such a powerful motivating force. 可以得出答案。

17. A)When they are hungry.

【解析】根据原文:It turned out that, when the mice were hungry, they ventured into the unsafe areas for food.可以得出答案。。

18. C)They prefer to be with other mice.

【解析】根据原文:Mice are usually social animals and prefer to be in the company of other mice, according to the study.可以得出答案。

19. D)It is one of the best in world.

【解析】根据文章:The United States has one of the best highway systems in the world. 可以得出答案。

20. B)To move troops quickly from place to place.

【解析】根据文章:uch a system could, if necessary, move troops quickly from one area to another. 可以得出答案。

21. A)In the 1970s.

【解析】根据文章:By 1974, this system was mostly completed. 可以得出答案。

22. B)Messaging while driving.

【解析】根据文章:Texting while driving was listed as a major cause of road deaths among young Americans back in 2013. 可以得出答案。

23. D)A device to ensure people drive with both hands.

【解析】根据文章:It's called Smart Wheel, and it's designed to fit over the steering wheel of most standard vehicles to track whether or not the driver has two hands on the wheel at all times.可以得出答案。

24. C)They are alerted with a light and sound.

【解析】根据文章: Evarts’ invention warns the drivers with the light and the sound when they hold the wheel with one hand only, but as soon as they place the other hand back on the wheel the light turns back to green and the sound stops.可以得出答案。

25. B)Using a connected app.

【解析】根据文章:All the data Smart Wheel collects is also sent to a connected app. 可以得出答案。

相关资讯:
网站导航:
 学位英语 指南 动态 经验 试题 资料  托福 指南 动态 考情 留学 复习
 雅思 指南 动态 机经 经验 辅导  公共英语 指南 动态 备考 试题 辅导
 日语 指南 资讯 辅导 留学 考试  法语 发音 词汇 语法 听说 阅读
 韩语 入门 口语 阅读 留学 文化  西语 口语 词汇 阅读 留学 风采

学位英语免费试听

更多>>
  • 四级辅导
  • 六级辅导
全科套餐
280元/门
超值优惠套餐=写作+词汇+听力+阅读+翻译+真题精讲班 70课时
词汇串讲 精讲大纲词汇,轻松记忆单词
课时数:10课时
阅读串讲 紧扣大纲要求,直达阅读高分
课时数:10课时
听力串讲 剖析解题秘笈,提升听力水平
课时数:10课时
写作串讲 解读命题规律,揭秘高分技巧
课时数:10课时
翻译串讲 梳理重要考点,提高应试能力
课时数:约6课时
真题精讲 讲授历年真题,直击命题精髓
课时数:24课时

网校介绍

更多>>

外语教育网(广东时时彩app下载 www.v2r87.com.cn)是北京东大正??萍加邢薰荆–DEL)旗下一家大型外语远程教育网站,正??萍汲闪⒂?005年7月,是国内超大型外语远程教育基地,上榜“北京优质教育资源榜”--“百万读者推崇的网络教育机构”。


公司凭借雄厚的师资力量、先进的网络视频多媒体课件技术、严谨细致的教学作风、灵活多样的教学方式,为学员提供完整、优化的外语课程,既打破了传统面授的诸多限制,发挥了网络教育的优势,也兼顾面授的答疑与互动特点,为我国培养了大量优秀的外语人才。


为了满足学员学习不同语种、不同阶段的学习需求,网站开设了包括考试英语、行业英语、实用口语以及小语种在内的百余门语言学习课程,涵盖英语、日语、韩语、俄语、德语、法语、西班牙语、意大利语、阿拉伯语等主要语种,供学员自由选择。此外,网站还拥有各类外语专业信息和考试信息20余万条,是广大学员了解外语类考试最新政策、动态及参加各语种培训的优质网站。


北京东大正??萍加邢薰境闪⒂?000年,是一家具备网络教育资质、经教育部批准开展远程教育的专业公司,为北京市高新技术企业、中国十大教育集团、联合国教科文组织技术与职业教育培训在中国的唯一试点项目。


公司下属13家行业远程教育网站,业务涵盖了会计、法律、医学、建设、自考、成考、考研、中小学、外语、信息技术、汉语言教学等诸多领域,拥有办公面积8000多平米,员工近千人,公司年招生规模达270万人。由于正保远程教育(China Distance Education Holdings Ltd., CDEL)在中国互联网远程教育行业内的绝对优势和强大影响力,正保教育模式一直被广大投资人所追捧。2008年7月30日,公司在美国纽约证券交易所正式挂牌上市(股票交易代码:DL),是2008年唯一一家在美国纽交所上市的专业从事互联网远程教育的中国企业。


精彩推荐

版权声明
   1、凡本网注明 “来源:外语教育网”的所有作品,版权均属外语教育网所有,未经本网授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用;已经本网授权的,应在授权范围内使用,且必须注明“来源:外语教育网”。违反上述声明者,本网将追究其法律责任。
  2、本网部分资料为网上搜集转载,均尽力标明作者和出处。对于本网刊载作品涉及版权等问题的,请作者与本网站联系,本网站核实确认后会尽快予以处理。
  本网转载之作品,并不意味着认同该作品的观点或真实性。如其他媒体、网站或个人转载使用,请与著作权人联系,并自负法律责任。
  3、本网站欢迎积极投稿
  4、联系方式:
编辑信箱:[email protected]
电话:010-82319999-2371
  • 阿什库勒火山群文章中国国家地理网 2018-12-12
  • 灵石交警多措推进节后交管工作 2018-12-12
  • 生活用纸制品等国家标准发布 将提高产品安全性 2018-12-12
  • 湖南宣讲十九大:学懂弄通进万家 真抓实干结硕果 2018-12-11
  • 中国这次强硬反击,传递了四个意味深长的信号! 2018-12-11
  • 特斯拉国内建厂、进口车降价 “狼来了”引发汽车业淘汰赛 2018-12-11
  • 中华人民共和国劳动合同法实施条例 2018-12-11
  • 阜阳网络达人“点赞”颍泉绿化提升专项工作 2018-12-10
  • 福特将在迈阿密试点自动驾驶送餐车 基于全顺打造 2018-12-10
  • 让山里娃感受智慧科技乐趣 2018-12-10
  • 帧率-热门标签-华商网数码 2018-12-10
  • 董明珠代表:建立保护企业人才机制 遏制“恶意挖人”现象 2018-12-09
  • 贵州仁怀:端午时节制曲忙 2018-12-09
  • 有一种税叫“亚裔税” 哈佛大学被控招生政策歧视亚裔学生 2018-12-08
  • 乌鲁木齐市中级人民法院庭审在线直播 2018-12-08
  • 793| 174| 328| 330| 874| 677| 633| 500| 39| 268|